Over mij

Leuk dat je mijn site bezoekt!

Ik ben moeder van een dochter, getrouwd met een fantastische man en ik heb een voorliefde voor eigen gemaakte spulletjes en vintage accessoires.

Heel veel accessoires zijn door mij zelf gem(h)aakt, maar ook verkoop ik hippe producten van o.a. Global Affairs en Mix Mamas. Hier vind je dus geen massaproductie maar vooral handgemaakte en unieke producten en elke bestelling wordt altijd feestelijk ingepakt.

Het assortiment wordt steeds aangevuld met nieuwe hippe producten, deze kun je vinden op mijn Facebooksite en natuurlijk op de website. Dus Like Het Bontehoes op Facebook en je blijft altijd op de hoogte zodat je niets mist! Vaak zijn er ook leuke winacties!

Na veel belangstelling organiseer ik ook een gezellige verkoopavond of middag samen met je vriendinnen, kennissen, collega’s of dochters bij je thuis. Die avond zijn bijna alle producten live te bewonderen en natuurlijk direct te  kopen, maar je bent natuurlijk ook welkom om bij mij thuis de hippe spulletjes te komen bewonderen. Ook organiseer ik creatieve workshops en kinderfeestjes!

Ik wens je heel veel kijk- en shopplezier en misschien vind je hier een parel die al heel lang op je verlanglijstje stond.

Liefs,
Nathasja

p.s. Zou je het ook leuk vinden om de handgemaakte accessoires van Het Bontehoes in je winkel te verkopen?
Stuur dan een email naar info@hetbontehoes.nl met je bedrijfsgegevens en we zullen dan contact met je opnemen.